شناسهٔ خبر: 214762 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

روکش آسفالت ۲۰ کیلومتر از محور ارتباطی رودبار–زهکلوت در جنوب کرمان

روکش نعمت‌اله حسین‌زاده، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای جنوب کرمان، در جریان بازدید میدانی از محور ارتباطی رودبار–زهکلوت، از اجرای عملیات بهسازی و روکش آسفالت در این محور خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (راهداری جنوب کرمان) نعمت‌اله حسین‌زاده، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای جنوب کرمان، در جریان بازدید میدانی از محور ارتباطی رودبار–زهکلوت، از اجرای عملیات بهسازی و روکش آسفالت در این محور خبر داد.

وی با اشاره به اقدامات در حال انجام اظهار داشت: عملیات بادگیری با هدف آماده‌سازی مناسب سطح مسیر برای اجرای روکش آسفالت در حال انجام است و پس از آن، اجرای لایه ماسه آسفالت و در نهایت روکش آسفالت در دستور کار قرار دارد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای جنوب کرمان افزود: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، حدود ۲۰ کیلومتر از این محور روکش آسفالت خواهد شد که اجرای این عملیات نقش مؤثری در بهبود کیفیت عبور و مرور، افزایش ایمنی کاربران جاده‌ای و ارتقای سطح خدمات‌رسانی به مردم منطقه خواهد داشت.

حسین‌زاده با تأکید بر تداوم بهسازی و نگهداری محورهای ارتباطی جنوب کرمان تصریح کرد: بهبود وضعیت راه‌ها، به‌ویژه در محورهای پرتردد، از اولویت‌های اصلی این اداره کل است و تلاش می‌شود با اجرای به‌موقع و مستمر عملیات راهداری، خدمات مطلوب‌تری به مردم ارائه شود.

وی خاطرنشان کرد: پروژه‌های متعددی در حوزه احداث، بهسازی و نگهداری راه‌های ارتباطی در هشت شهرستان جنوب کرمان در حال اجراست که با تکمیل آن‌ها، شرایط تردد ایمن‌تر و روان‌تری برای کاربران جاده ای فراهم خواهد شد.

در این بازدید،  وحید میرافضلی معاون راهداری اداره کل ومحمد ابراهیمی رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان رودبار جنوب نیز حضور داشتند.